Publicerat

Tweens

Du som går i mellanstadiet är välkommen på Tweens! En fredagskväll i varje månad kör vi en rolig aktivitet, har gott fika och en samling där vi sjunger, pratar om tron på Jesus och ber tillsammans. Vi ses kl. 18:00-20:00 varje gång!

Tweens är ett samarbete med Nävestakyrkan i Ekeby. Varannan gång är vi i Larslundskyrkan och varannan gång i Nävestakyrkan. Om du behöver skjuts till Nävestakyrkan när vi är där, kontakta ansvarig ledare så ordnar vi det med samåkning.

Terminens samlingar våren 2019:

1/2 i Nävestakyrkan: Filmkväll!

1/3 i Larslundskyrkan: Spårning

1/4 samling vid Nävestakyrkan 17:30 och sedan åker vi tillsammans till Djupadalsbadet för en rolig stund där! Viktigt inför denna gång är att ni anmäler er till ledarna så vi kan ordna bra antal med ledare och samåkning. Förälder är extra välkommen med denna gång!

5/5 Festkväll i Larslundskyrkan.

Tweens anordnas genom vår förening Larslundskyrkans Ungdom och är beroende av ideella krafter. Hör av dig om du vill vara med som ledare!

Ansvarig ledare för Larslundskyrkan är: Elin Westöö. Tel. 073 651 48 62. E-mail: larslundskyrkanspastor@gmail.com