Öppet hus

Inställt resten av terminen!

Öppet hus är en verksamhet för barn från Förskoleklass till årskurs 3. Vi träffas i Larslundsgården var annan onsdag (ojämna veckor) och har öppet mellan 15.30 – 17.00.

Vad gör vi på Öppet Hus? 

Vi börjar med att fika tillsammans med saft och bulle. Sedan har vi en samlingdär vi berättar något ur Bibeln, sjungertillsammans och ber en bön. Efter detta har vi olika aktiviteter som barnen får välja. I snickarboa är det full kreativitet och barnen får antingen göra något som ledarna hjälper till med eller hitta på något själva. Det finns pyssel och ritpapper för den som vill måla och färglägga. Det finns också utrymme förfri lek. Varje gång får fyra barn vara med och baka! Det vi bakat serveras den gång då vi har ”Öppet Hus Mat”.

Avgiften är 50 kr/termin. Avgiften är för en termins fika.

Vi behöver namn, adress och födelsedatum av varje barn. Varje barn blir medlem i vår förening Larslundskyrkans Ungdom. Medlemskapet är kostnadsfritt och inte bindande, men att vi har föreningen gör att vi kan ordna aktiviteter för barn och unga som denna. I föreningen ingår också försäkring.

Vi behöver också namn och telefonnummer till målsman och information angående specialkost eller allergier. Denna information kan lämnas när barnen hämtas, via ett formulär som vi ger till er målsmän eller genom att ni kontaktar ansvariga ledare på telefon eller e-mail.

Hoppas vi ses på Öppet Hus !

Om du behöver kontakta ledare för information eller frågor: