Publicerat

Öppet hus

Öppet hus är en verksamhet för barn från Förskoleklass till årskurs 3. Vi träffas i Larslundsgården var annan onsdag (ojämna veckor) och har öppet mellan 15.30 – 17.00.

Vad gör vi på Öppet Hus?

Vi börjar med att fika tillsammans med saft och bulle. Sedan har vi en samling där vi berättar något ur Bibeln, sjunger tillsammans och ber en bön. Efter detta har vi olika aktiviteter som barnen får välja. I snickarboa är det full kreativitet och barnen får antingen göra något som ledarna hjälper till med eller hitta på något själva. Det finns pyssel och ritpapper för den som vill måla och färglägga. Det finns också utrymme för fri lek. Varje gång får fyra barn vara med och baka! Det vi bakat serveras den gång då vi har ”Öppet Hus Mat”.

Öppet Hus Mat är en gång på Öppet Hus då barnen får laga en god middag. Hela familjen är sedan välkommen att komma och äta från klockan 16:15. I vår är Öppet Hus Mat den 13 mars! Hoppas hela familjen kan vara med! Det kommer att serveras tacos som barnen förbereder och så klart deras goda bakverk.

Avgiften är 50 kr/termin. Avgiften är för en termins fika.

Vi behöver namn, adress och födelsedatum av varje barn. Varje barn blir medlem i vår förening Larslundskyrkans Ungdom. Medlemskapet är kostnadsfritt och inte bindande, men att vi har föreningen gör att vi kan ordna aktiviteter för barn och unga som denna. I föreningen ingår också försäkring.

Vi behöver också namn och telefonnummer till målsman och information angående specialkost eller allergier. Denna information kan lämnas när barnen hämtas, via ett formulär som vi ger till er målsmän eller genom att ni kontaktar ansvariga ledare på telefon eller e-mail.

Hoppas vi ses på Öppet Hus !

Vi ses alltså onsdagar ojämna veckor och de datum som är för vårterminen 2019 är:

16/1, 30/1, 13/2, 27/2, 13/3, 27/3, 10/4, 24/4 och 8/5.

Under terminen inbjuder vi till Familjegudstjänst i Larslundskyrkan och det är 3/3 kl. 10:00. Det finns möjlighet för barnen att vara med och sjunga då och övning för det sker: 6/2 kl. 16:00 och 27/2 kl. 15:00 (den senare tiden är under Öppet Hus-tid). Hör av er till Elin Westöö om ni undrar något angående detta!

I maj avslutas terminen med Sommarfesten som i år är söndagen den 19 maj kl. 14:00.

Om du behöver kontakta ledare för information eller frågor:

Solveig Hansen  Tel: 019-230604

Elin Westöö Tel: 073 651 48 62, e-mail: larslundskyrkanspastor@gmail.com